Alerg pentru cauza fundatiei Rafael

 

Sorin Dosinescu Fundația Rafael

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
250 RON
Target
2
Donații

Inca o data am placerea sa iau parte la Maratonul Montan Rafael. O competitie organizata cu scop caritabil, unde am avut surpriza sa primim medalii handmade foarte frumoase, facute in atelierul fundatiei, de catre persoanele pentru care este organizata aceasta strangere de fonduri.

 

Fundatia Rafael este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit, care sustine, promoveaza si implementeaza cele mai eficiente modalitati de ingrijire, educatie, orientare, formare si integrare in comunitate, care se preocupa de respectarea drepturilor si bunastarea persoanelor cu dizabilitati din Codlea si din imprejurimi.

Maimulte despre aceasta fundatie, accesand urmatorul link:

About Rafael

Instagram

Am ales sa ma alatur initiativei fundatiei Rafael de a strange fonduri pentru terapia copilasilor si adultilor cu dizabilitati. Astfel datorita faptului ca sunt iubitor al naturii si sportului, imi doresc sa imbin caritatea cu sportul alergand alaturi de prieteni, la traseul de 21 km.

 

Ajuta-ne sa sustinem aceasta cauza si doneaza pentru a facilita accesul la terapie, al copilasilor si adultilor cu dizabilitati!

 

#alergpentrurafael


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Anul 2021 este un an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile să nu se piardă prin neexersare.

Conceput ca un eveniment sportiv-caritabil, Maratonul Montan Rafael se află în acest an la cea de-a VII-a ediție. Peste 500 de alergători sunt așteptați la poalele Măgurii Codlea, în data de 16 octombrie 2021, pentru a lua startul în cele 4 curse destinate adulților: 5 km, 12 km, semimaraton și maraton. De asemenea, fiind încă un an pandemic, am rezervat, pentru cei care doresc să al

 

2 Donații

Anonymous

200 RON
18 Oct 2021

Elena

200 RON
Succes iubitule! 😘😘❤
25 Sep 2021