Fundația Rafael

Fundația Rafael

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională ~ 2021

Status: Finantat

Anul 2021 este un an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile să nu se piardă prin neexersare.

[ Show more ]
100% Complete

119,203 RON

Sumă:

426

Galantomi:

1315

Donații:

90,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

             Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni. Fundația Rafael are o experiență de aproape 14 ani în asistarea persoanelor cu dizabilități și propune acest proiect pentru următoarele 12 luni, încercând să atragă cât mai multe fonduri, pentru a le oferi beneficiarilor săi o calitate superioară a vieții și șansa la integrare socială.
             În cele 2 centre de zi ale organizației își desfășoară activitatea aproximativ 100 de copii și de adulți cu dizabilități. Grație acestui proiect, ei vor beneficia de stimulare multisenzorială, de terapie prin joc, de terapie ocupațională, de terapie prin arte combinate, de kinetoterapie și masaj terapeutic, de programe de stimulare și de dezvoltare cognitivă, de socializare, de consiliere și de activități care să încurajeze autonomia personală și creșterea capacității de integrare socială.
              Pentru ca toate acestea să fie posibile, e necesar ca accesul la servicii să rămână facil, familiile persoanelor cu dizabilități fiind, oricum, suficient de încărcate. De aceea, venim către galantomi cu oferta de a ne fi parteneri esențiali în finanțarea acestui proiect și de a-și direcționa efortul altruist către o cauză nobilă: terapie prin bucurie!