Fundația Rafael

Fundația Rafael

Misiunea noastră

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

În cadrul fundației, în prezent, peste 100 de copii și adulți cu dizabilități au acces gratuit la terapii, la consiliere și la programe educaționale, pentru ca abilitățile lor de relaționare, deprinderile de viață independentă și nivelurile de dezvoltare psihică, motrică sau a limbajului să fie cât mai apropiate de ceea ce potențialul lor le permite.

Funcționează aici servicii sociale destinate copiilor și adulților și un atelier în care 10 angajați cu dizabilități confecționează diferite lumânări, felicitări, obiecte oramentale, insigne, tablouri, obiecte cusute, obiecte promoționale și multe alte produse.

De la înființarea sa, din anul 2007, până în prezent, organizația s-a dezvoltat continuu în mijlocul comunității, fiind apreciată și iubită pentru ceea ce specialiștii ei, voluntarii și beneficiarii oferă comunității și pentru bucuria cu care fiecare dintre cei cu care interacționează contribuie la îndeplinirea misiunii, sub deviza: “Împreună, pentru o lume specială!”

[ Show more ]

Proiecte

Fundația Rafael
Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023
              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!
Vezi toate proiectele11

Evenimente fundraising

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Transcarpatians, trecem munții de dragul lor ~ 2023

Evenimentul va avea loc în 2 decembrie 2023 și presupune ca mai mulți sportivi să urce 3 vârfuri muntoase și să parcurgă 70 de km, iar până atunci să strângă o sumă pentru Fundația Rafael.

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Maratonul Montan Rafael ~ 2023
Cea de-a IX-a ediție a Maratonului Montan Rafael se apropie cu repeziciune, iar Muntele Măgura Codlei își așteaptă oaspeții cu zâmbetul pe chi
Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Julian Alps Trail Run ~ 2023
Alpii și împrejurimile sale oferă tot ceea ce reprezintă trail running – poteci montane unde terenuri ușoare se împletesc și uneori te surprind cu altele mai tehnice.

 

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Fă cadou o donație de mărțișor sau 8 martie

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de mărțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai jos, în numele persoanei dragi căreia vrei să îi faci un dar.

Trebuie să dai scroll în jos la secțiunea PAGINI FUNDRASING și să alegi pagina proiectului pentru care vrei să donezi. 

În mesajul de confirmare a donației vei găsi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiți.

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele29

Pagini fundraising

30% Complete
12.8% Complete
100% Complete
30% Complete
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

România andurantă!  Fundația Rafael le oferă copiilor și adulților cu dizabilitati acces gratuit la terapii! De ziua României mi-am propus să-i ajut,...

40% Complete
100% Complete
Vezi toate paginile1576