Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Grigore Mocreac Fundația Rafael

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
203c.png Sâmbăta, voi alerga cei 34_20e3.png34_20e3.png de km din cadrul Maratonului Montan Rafael, banii strânși sunt folosiți pentru tratamentul necesar copiilor din cadrul Fundației Rafael Codlea. Haideți să facem o faptă nobila împreună și să fim alături de cei care nu se pot bucura de alergare alături de noi. Așa că, sper să ne vedem pe 17 octombrie la start, dar dacă nu reușești, poți dona alături de mine în linkul de mai jos. Orice sumă, indiferent cât de mică, pentru ei, CONTEAZĂ. 1f642.png Împreuna putem crea o lume 1f30e.png mai bună 2764.png2764.png2764.png, refuză o cafea și donează cei 10 lei pentru cei care au cu adevărat nevoie de ei.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea terapiilor ocupaționale destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani

 

2 Donații

12 Oct 2020
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie
06 Oct 2020