Fundația Rafael

Fundația Rafael

Alerg Maratonul Montan Rafael pentru finanțarea terapiilor ocupationale destinate copiilor și adulților cu dizabilități

Dată: 17 October 2020
           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini fin
[ Show more ]

96

Galantomi:

354

Donații:

33,971 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani se străduiește să asigure acces gratuit la terapii pentru cât mai multe astfel de persoane. Terapiile ocupaționale îi ajută pe semenii noștri cu dizabilități să își dezvolte abilități care să-i ajute să se integreze social, școlar și uneori chiar profesional, ajută la creșterea stimei de sine, a motivației pe termen scurt, mediu și lung, contribuind la o calitate superioară a vieții.

              În cadrul competiției există mai multe probe, dintre care regina este, desigur, cea de 42 de km. Este destinată tuturor celor care au o mare experiență în alergarea de anduranță și care își doresc să utilizeze ceea ce au dobândit pentru a se pune în slujba semenilor.

              Cei care doresc să alerge 42 km de dragul unor oameni care depun eforturi extraordinare pentru integrare, o pot face accesând link-ul https://maraton.fundatiarafael.org/ , înscriindu-se în competiție prin completarea formularului de pe site și apoi făcându-și un profil de galantom, prin intermediul căruia să strângă cât mai mulți bănuți pentru ca dizabilitățile să fie compensate cu abilități. Apoi, în data de  17 octombrie 2020, în Maialul Codlei, se vor prezenta la start, la o oră comunicată din timp și vor parcurge un traseu cu o frumusețe izbitoare, în miez de toamnă arămie.

De asemenea, pentru a fi considerat finisher și a intra și în cursa pentru cel mai bun fundraiser, fiecare galantom trebuie să adune pentru proiect minimum 200 de lei.

Desigur, există și riscul ca, dacă situația medicală în țară se va agrava, proba de maraton să se țină, de asemenea, la distanță, rămânând, totuși, competitivă. Sperăm să nu fie cazul.

Dacă sportul este un medicament pentru trup și pentru minte, caritatea este leac pentru suflet, așa că nu ezita să fii galantom pentru cauza Rafael!