Alerg din recunoștință față de copiii și adulții cu dizabilități :)

 

Claudiu Ștaier Fundația Rafael

100% Complete
1,060 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

În urmă cu mulți ani am pășit pentru prima oară pe ușa de suflet a Fundatiei Rafael și de atunci învăț zi de zi ce înseamnă viața și lupta și simpla bucurie de a fi. Am întâlnit copii care aici s-au ridicat în picioare după ani de zile, care au făcut aici primii pași, adulți cu inimi de campioni, părinți jertfitori și o echipă extraordinară.

Să alerg pentru ei e o binecuvântare și o onoare. E ca și cum aș putea să le ofer un bănuț din comoara pe care ei mi-au dăruit-o. 

Nu voi fi concurent, căci nu sunt un alergător redutabil, cum sunt maratonistii noștri, dar sunt recunoscător să pun puțin umărul la păstrarea accesului gratuit al acestor minunați oameni la terapii ocupaționale. 

Cei care vibrați cu cauza Rafael, rogu-vă donați! Nu contează cât de mare sau de mică e suma, ci cât suflet ați pus. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea terapiilor ocupaționale destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani

 

10 Donații

19 Oct 2020

Anonymous

80 RON
19 Oct 2020
Fie ca sărbătoarea Sfintei Paraschiva sa aducă sănătate, ocrotire și bucurie în sufletul copiilor Fundației Rafael și a celor ce veghează la bunăstarea lor! 🤗
13 Oct 2020
12 Oct 2020

Anonymous

75 RON
08 Oct 2020
08 Oct 2020
05 Oct 2020
05 Oct 2020

Anonymous

100 RON
Cu tot dragul, pentru copilașii și adulții cu dizabilități. :)
04 Oct 2020

Anonymous

50 RON
Susțin Fundația Rafael prin Claudiu Staier!
29 Sep 2020