Ne mobilizam un pic sa ajutam niste oameni care au nevoie?

 

Catalin Tantareanu Fundația Rafael

100% Complete
635 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Salut! Eu sunt Catalin Tantareanu, am inceput sa alerg mai mult fortat ce cele vreo 15 kile in plus pe care le aveam pe mine, dar treptat, nevoia s-a transformat in placere. Asa am descoperit ca pot sa ii ajut si pe altii alergand, iar asta mi se pare oportunitatea perfecta de a imbina utilul cu placutul.

De exemplu, acum ii ajut pe cei de la Fundatia Rafael, care fac niste lucruri minunate pentur persoanele cu dizabilitati, iar pentru asta au nevoie si de sprijinul nostru. O sa alerg cei 42 de kilometri la maratonul organizat de ei pe 17 octombrie, iar pana atunci mi-am propus sa strang din donatii cel putin 500 de lei, care vor merge pentru terapii gratuite destinate copiilor si adultilor cu dizabilitati de care cei de la Rafael au grija. Donatia o puteti face pe pagina mea de Galantom, iar orice suma este bine venita, cu multumiri in avans din partea mea si recunostinta din partea celor care au nevoie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea terapiilor ocupaționale destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani

 

9 Donații

Sa ai spor!
09 Oct 2020
01 Oct 2020
Sa fie primit...
28 Sep 2020

Anonymous

75 RON
Pentru efortul depus de Catalin Tantareanu
28 Sep 2020
Succes și felicitări pentru aceste acte caritabile!
28 Sep 2020

Adrian Gemanaru

150 RON
Succes, omule !
24 Sep 2020

Crina

50 RON
22 Sep 2020
Bafta!
21 Sep 2020
21 Sep 2020