Ștafeta bucuriei beneficiarilor Rafael

 

Fundația Rafael Fundația Rafael

9.5666666666667% Complete
287 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații

Sunteți atât de mulți cei care alergați și donați pentru noi, încât, pur și simplu, nu putem sta pe loc, așa că vom alerga și noi de dragul vostru.

Pe bandă, în jurul casei, pe sosea și pe dealuri, învingând tetrapareza, paraplegia și orice greutate, în căruț sau pe picioarele noastre, cu inimi iubitoare și cu zâmbetul pe buze, păstrând distanța fizică și respectând normele de protecție, beneficiari, voluntari sau specialiști în asistență, ne prindem într-o ștafetă a Andurantului Rafael, cu o săptămână înaintea competitiei oficiale, ca să vă transmitem energia noastră și să vă dăruim putere și bucurie. Împreună suntem învingători.

Vom alerga în afara concursului, dar în sufletele voastre, ale tuturor.

Curaj și picioare ușoare! Suntem cu toții Anduranti în cursa vieții.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță.

Andurant Sprint Rafael este o competiție sportivă caritabilă, organizată de Fundația Rafael. Anul acesta are loc cea de-a doua ediție, însă pentru că încă nu este permis să ne întâlnim fizic, am decis să organizăm un Andurant de la Distanță. Așadar, te poți înscrie gratuit ca fundraiseri-alergători, accesând link-ul: https://andurantsprint.fundatiarafael.org/ și completând

 

4 Donații

Anonymous

75 RON
11 Jun 2020
02 Jun 2020
Pentru tine cu iubire, Rafael
01 Jun 2020

Anonymous

150 RON
31 May 2020