Andurant Sprint Rafael, aleargă și/sau donează pentru gratuitatea terapiilor acordate copiilor și adulților cu dizabilități!

Status: Finantat

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță.

Suma:

64,619 RON

Galantomi:

131

Donatii:

787

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La poalele Muntelui Măgura Codlei, în două centre de zi din cadrul Fundației Rafael, aproape 100 de copilași și adulți cu dizabilități beneficiază de terapii specializate (stimulare senzorială, ludoterapie, terapie ocupațională, terapia limbajului, kinetoterapie, masaj terapeutic), precum și de programe de dezvoltare cognitivă, de stimulare a comunicării, de socializare și consiliere, de sprijin și asistare. Pentru că toate acestea ar fi foarte costisitoare pentru familiile acestor minunați oameni, Fundația Rafael și-a asumat încă de acum 13 ani să le ofere în mod gratuit acces la toate aceste programe terapeutice și de dezvoltare. 

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță. Astfel, toți alergătorii vor fi și fundraiseri și vor ajuta la strângerea de fonduri pentru a asigura împreună gratuitatea terapiilor. Ei vor avea la dispoziție o lună, în perioada 20 mai-20 iunie 2020, pentru a aduna cât mai mulți bănuți de la acei donatori care vor să aprecieze efortul alergătorilor și să sprijine dezvoltarea persoanelor cu dizabilități.

Apoi...va veni și marea ZI, cea de 20 iunie, când, începând de la ora 9, alergătorii vor avea liber la mișcare. Singura limitare va fi cea minimă: pentru a fi finisheri e necesar să alerge minimum 5 kilometri, dar, în decursul celor de 24 de ore alocate, adică până în data de 21 iunie, la ora 9, sportivii pot parcurge câți kilometri pot și doresc. Ne vom bucura împreună, pe cât mai multe rețele de socializare, atât de numărul de kilometri alergați, cât și de diferențele de nivel atinse și, desigur, de sumele de bănuți adunate. Clasamentele realizate vor evidenția toate performanțele și eforturile depuse și vom fi fericiți să le mulțumim tuturor celor care vor fi aproape și de această dată de cauza Rafael. Vom avea, astfel, pentru toți alergătorii care vor parcurge minimum 5 km și vor aduna cel puțin 100 de lei, tricouri, medalii, diplome, iar celor care vor parcurge minimum 5 km și vor strânge minimum 200 de lei, le vom dărui cu drag tricouri, medalii și diplome, precum și generosul pachet Zdrovit, plin de produse farmaceutice dintre cele mai utile.De asemenea, le vom oferi online Cerficate de Donator și recunoștința noastră tuturor celor care vor dărui bănuți și dragoste în cadrul acestui proiect.

 Alergătorii-fundraiseri, frumoșii gladiatori ai cauzelor nobile, se pot înscrie gratuit pe site-ul https://andurantsprint.fundatiarafael.org/ , iar donatorii, acești Mecena ai zilelor noastre, le vor putea fi alături urmărindu-le evoluția și donând pentru cauză.

Să fim cu toții Anduranți în toate faptele cele bune! Donați și alergați pentru terapii gratuite acordate copilașilor și adulților cu dizabilități!

 În cadrul proiectului ne propunem suma de 30.000 de lei!