Mărțișor cu suflet de Rafael

 

Mărțișor Cu drag Fundația Rafael

7% Complete
70 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În sufletul meu este mereu primăvară și de aceea te invit să dăruim împreună cel mai frumos mărțișor unei doamne/domnișoare speciale din viața ta.

Va fi un mărțișor cu suflet de Rafael și te asigur că îl va aprecia și, chiar daca nu și-l va prinde pe haină, îl va purta în piept cu mult drag. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este. Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai

 

3 Donații

O primavara frumoasa!
01 Mar 2023

Anonymous

30 RON
Martisor pentru Dana Lungu și Andrada Cristiana
01 Mar 2023

Anonymous

30 RON
Mărțișor pentru Maria Ștaier. :)
01 Mar 2023
Mărțișor Cu drag : Fundația Rafael
Mărțișor cu suflet de Rafael