Alergăm pentru fundația Rafael Codlea

 

Nicolae&Nicoleta Gonța Fundația Rafael

50% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Voi alerga cu tata, e prima lui cursă montană!!! Tare sper să îndrăgească muntele și să vină cât mai des pentru asta, la mine. Vom strânge împreună donații pentru fundația Rafael Codlea, care oferă asistență specializată  la circa 100 de copii și adulți cu dizabilități. Am aflat despre această fundație de la niște prieteni dragi și am rămas surprinsă, că olandezii Janny şi Piet van der Pol, la vârsta de 64 şi 65 de ani, s-au gândit la acest proiect pentru o altă țară decât a lor și au avut atâta ambiție și inspirație la peste 60 de ani! Jos pălăria, acestor Oameni!!!

Fiecare km alergat începe cu primul pas, fiecare leu adunat în contul meu de donații începe cu intenția fiecăruia de a face un bine, fiecare comportament adecvat vine din dorința noastră a rămîne Oameni, fiecare război interior oprit și înțeles ne va face conștienți de originea marilor războaie, fiecare gând de recunoștință  ne va aduce Pace.Tu cu ce începi sau la ce visezi pentru o lume mai altfel?

Cred în puterea gândului bun și a oamenilor frumoși din jurul meu!

Hai să mai reușim o dată!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

         Fundația Rafael le oferă, de 15 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

 

Maratonul Montan Rafael a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Gândită ca un eveniment de fundraising în cadrul căruia, atât sportivii de performanță, cât și cei amatori, aleargă și strâng fonduri de dragul copiilor și adulților cu dizabilități, competiția a crescut an de an și a devenit o sursă esențială de susținere morală și financiară a terapiilor de care au atât de mult

 

4 Donații

Mititelu'

500 RON
Felicitari pt podiuuuum!!!!!
22 Oct 2022

Anonymous

150 RON
12 Oct 2022
12 Oct 2022

Anonymous

200 RON
Sa traiti cursa la maxim!!!
12 Oct 2022