Simona Peter - Fundația Rafael

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
3 Donatii
22 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Impreuna putem face fapte bune.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Maratonul Montan Rafael 2021

Conceput ca un eveniment sportiv-caritabil, Maratonul Montan Rafael se află în acest an la cea de-a VII-a ediție. Peste 500 de alergători sunt așteptați la poalele Măgurii Codlea, în data de 1

3 Donatii

Sunt mandru de tine :) prietena mea cel mai draga <3 --te sustin in orice clipa si cred in vointa ta :) Dumnezeu sa te ajute si sa alergi ptr,un caz nobil .
16 Sep 2021
Bravo Simo, să alergăm împreună!
15 Sep 2021

Anonymous

150 RON
Pentru oameni speciali, cu mult drag
15 Sep 2021