Finanțarea terapiilor destinate copiilor și adulților cu dizabilități

Status: Finantat

Finanțarea terapiilor destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

Suma:

9,255 RON

Galantomi:

38

Donatii:

155

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

       Noi, cu toții, avem nevoie de sprijin specializat atunci când avem o suferință sau când simțim că, oricât am încerca, ne este foarte greu să fim eficienți în anumite domenii ale activității noastre. Atunci când este vorba despre o dizabilitate, de asemenea, ajutorul pe care-l primesc copiii și adulții, e nevoie să fie specializat. Astfel, terapiile sunt extrem de utile, pe de o parte pentru a ajuta la compensarea unei dizabilități prin dezvoltarea unor alte abilități, pe de altă parte prin activități recuperative, dar și prin activități care au rolul de a păstra tonusul psihic și echilibrul afectiv-motivațional.

       În Centrele de Zi ale Fundației Rafael beneficiază de gratuitatea unor astfel de terapii aproape 100 de copii și de adulți cu dizabilități. Ei au acces la ludoterapie, la stimulare senzorială, la terapia limbajului, la terapii recuperative, la terapii prin arte combinate, pentru dobândirea și păstrarea unui echilibru dinamic în dezvoltare și în integrare.

      Venim, astfel, în sprijinul lor și al familiilor lor, întrucât terapiile ar fi extreme de costisitoare și ar aduce griji suplimentare acolo unde deja există multă preocupare. De aceea, asigurarea  accesului gratuit la ajutor specializat este un deziderat pe care noi îl păstrăm viu de peste 13 ani. Pentru acesta, e important să asigurăm o finanțare permanentă, prin implicarea comunității și prin apel constant la altruism și la dăruire.

      Noi știm că oamenii au această nevoie, de a-și manifesta bunătatea. De multe ori nu găsesc cauze suficient de nobile pentru a-și descătușa bucuria dăruirii, deși ele există la tot pasul. Cauza asigurării gratuității terapiilor pentru acești semeni minunați este una nobilă și stringentă. Noi o oferim comunității, ți-o oferim ție, omule care vrei să ajuți. Primește-o! Fii tu galantomul lor!