Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Oana Intors Fundația Rafael

49.4% Complete
247 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Împreuna le putem oferi o șansa copiilor cu dizabilități .

Eu alerg la cursa cu obstacole organizata de Rafael iar tu donezi in contul organizației folosind linkul. Sa le aratam ca si ei conteaza !!

 

Together we can give disabled children a chance.

I run, in the obstacle race organized by Rafael and you donate to the organization's account using the  link.

Let's show them that they matter too.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

4 Donații

17 Aug 2023
07 Aug 2023
03 Aug 2023
:)
29 Jul 2023
Oana Intors : Fundația Rafael
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie