Îți place semnul meu de carte?

Status: Inchis

Donează pentru semnul meu de carte!

Copiii sunt creativi, iar cu sprijinul părinților în realizarea diferitelor activități, sunt încurajați și apreciați.  La programul de terapie ocupațională, la care participă copiii cu dizabilități în cadrul fundației, aceștia colorează, decupează și lipesc, creând minunate felicitări, cu diverse mesaje și nu numai.

[ Show more ]

Sumă:

Galantomi:

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În această perioadă, în care este nevoie de și mai multă atenție asupra stării de sănătate, ei nu mai vin la Centrul de zi pentru Copii - Rafael, din cauza virusului prezent. Însă, pot meșteri și acasă, alături de părinți, fiind în contact online cu specialiștii noștri. Așadar, te invităm să vizualizezi cât de frumos și simplu reușesc să facă semne de carte, având diferite forme, mărimi, fiind cât mai originali și mai speciali. Culorile nu lipsesc niciodată din peisaj! Care este culoarea ta preferată?

Modele de semne de carte realizate de beneficiarii Fundației Rafael le vei găsi pe pagina de facebook Rafael Codlea și pe Instagram, iar tu îți vei putea alege un #MODEL, pentru care să donezi. Copilașii și adulții îți vor scrie numele pe el, iar noi îți vom trimite o imagine.

Fii alături de noi! Fii fundraiser pentru persoanele cu dizabilități! Ne propunem să strângem suma de 2.000 de lei, fondurile fiind folosite pentru achiziționarea de materiale educaționale, pentru ca ei să-și poată continua activitățile de acasă și bineînțeles și pentru când se vor întoarce la fundație.

Pentru informații și pentru a ajunge la tine semnul de carte, ne poți scrie la adresa de e-mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.