Deplasare și acces la servicii pentru persoane cu dizabilități

Dizabilitatea poate fi o resursă pentru foarte multe alte abilități pe care omul și le descoperă, dacă este sprijinit și încurajat în acest sens. Pentru aceasta, e nevoie ca fiecare om cu dizabilități să aibă acces la servicii specializate, iar primul (im)pas este cel care ține de posibilitățile de deplasare. În localitățile din jurul Fundației Rafael peste 100 de adulți și copii așteaptă un sprijin pentru a se deplasa la Centrele de Zi în care specialiștii se străduiesc să le ofere terapiile necesare pentru a deveni cât mai autonomi. În cadrul organizației există 2 microbuze, iar sumele care acoperă o parte a combustibilului sunt disponibile, dar e nevoie să acoperim celelalte cheltuieli de transport, astfel încât să se asigure gratuitate pentru persoanele care au, oricum, destule dificultăți în viață.

Astfel, cu doar 30 de lei poți asigura transportul pentru o lună întreagă pentru o persoană cu dizabilități de acasă până la centrul de zi și înapoi, dar și spre diverse obiective pe care e nevoie să le viziteze copiii și adulții cu dizabilități în procesul lor de evoluție și creștere a autonomiei.

Fii și tu erou al celor care sunt deja eroi! Contribuie la creșterea calității vieții semenilor tăi! Ei luptă cu zâmbetul pe buze, deși au dizabilități.

Alătură-te cauzei Fundației Rafael și pătrunde într-o lume specială!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

1,580 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Deplasare și acces la servicii pentru persoane cu dizabilități

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi.

1,580 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Donează 30 de lei pentru a asigura transportul și accesul la terapii gratuite persoanelor cu dizabilități

Mă bucur că în fiecare zi întâlnesc oameni speciali, diferiți și plini de bucurie. Cauza Fundației Rafael îmi arată că oricâte greutăți

3,000 RON Target
1,580 RON Suma