Deplasare și acces la servicii pentru persoane cu dizabilități

Dizabilitatea poate fi o resursă pentru foarte multe alte abilități pe care omul și le descoperă, dacă este sprijinit și încurajat în acest sens. Pentru aceasta, e nevoie ca fiecare om cu dizabilități să aibă acces la servicii specializate, iar primul (im)pas este cel care ține de posibilitățile de deplasare. În localitățile din jurul Fundației Rafael peste 100 de adulți și copii așteaptă un sprijin pentru a se deplasa la Centrele de Zi în care specialiștii se străduiesc să le ofere terapiile necesare pentru a deveni cât mai autonomi. În cadrul organizației există 2 microbuze, iar sumele care acoperă o parte a combustibilului sunt disponibile, dar e nevoie să acoperim celelalte cheltuieli de transport, astfel încât să se asigure gratuitate pentru persoanele care au, oricum, destule dificultăți în viață.

Astfel, cu doar 30 de lei poți asigura transportul pentru o lună întreagă pentru o persoană cu dizabilități de acasă până la centrul de zi și înapoi, dar și spre diverse obiective pe care e nevoie să le viziteze copiii și adulții cu dizabilități în procesul lor de evoluție și creștere a autonomiei.

Fii și tu erou al celor care sunt deja eroi! Contribuie la creșterea calității vieții semenilor tăi! Ei luptă cu zâmbetul pe buze, deși au dizabilități.

Alătură-te cauzei Fundației Rafael și pătrunde într-o lume specială!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

3,270 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Deplasare și acces la servicii pentru persoane cu dizabilități

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

3,270 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

Îmi doresc să împart cu voi această bucurie! Anul acesta, vreau ca data de 4 iulie să fie una specială. Am hotărât să îmi dăruiesc ziua de

2,000 RON Target
1,690 RON Suma

Donează 30 de lei pentru a asigura transportul și accesul la terapii gratuite persoanelor cu dizabilități