Ne apropiem de un Crăciun care pare atipic. Multe dintre bucuriile pe care le-am avut în toți anii trecuți par să fie suspendate. Cu toate acestea, rămâne bucuria supremă: Hristos se naște! Poate că nu vom reuși să colindăm anul acesta, dar putem vesti Nașterea Lui oferindu-le tuturor dragostea noastră și fiicele ei: empatia, dăruirea, suportul fizic și emotional.

Cel mai bine este primit un dar atunci când el ajunge acolo unde este mare nevoie de el. Desigur, sunt multe cauze nobile și multe nevoi pe care oamenii le au, dar noi vă propunem ca acest Crăciun special să-l dedicați unor oameni extraordinari, unor eroi, unor campioni în lupta cea de zi cu zi. Da, aceștia sunt copiii și adulții cu dizabilități. Fiecare oră din viața lor este plină de efort și de dragoste. Dacă noi, cei tipici, ne permitem să ne oferim ore, zile, luni de pauză, ei nu au nici măcar secunde pe care să și le permită. Fiecare gest pe care îl fac, fiecare act înseamnă luptă pentru supraviețuire, pentru autonomie, pentru integrare.

Ceea ce ne dorim să realizăm în cadrul acestui proiect este să strângem fonduri pentru a le oferi celor aproape 100 de persoane cu dizabilități daruri de mai multe feluri:

-pachete de Crăciun,

-jocuri și instrumente terapeutice,

-acces gratuit la activități de socializare și de dezvoltare personală.

Suma necesară pentru a ne realiza aceste obiective este de 20.000 de lei. Te poți implica fie devenind un fundraiser care aleargă, își dăruiește ziua de naștere sau chiar redăruiește Crăciunul, adunând, pur și simplu, fonduri sau donând prin intermediul unuia dintre fundraiserii înscriși. Nu te teme că îți propui o sumă prea mică! Fiecare leuț contează.

Împreună construim o lume specială!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: Crăciunul meu, Crăciunul nostru: bucurie pentru copiii și adulții cu dizabilități!

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Alerg 400 km în intâmpinarea Moșului

Se apropie Crăciunul și bucuriile așteaptă să apară. Nerăbdător, alerg 400 de km în întâmpinarea Moșului. Vreau să-i spun că aproape 100

5,000 RON Target
515 RON Suma

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!

Salutare, Dragilor, m-am hotărât să fiu alături cauzei Fundației Rafael, să susțin acțiunile lor de a ajuta persoanele cu dizabilități. Iuli

0 RON Suma

Sunt Sportiv Galantom pentru persoanele speciale!

Sunt sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!

0 RON Suma