Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Gabriela Tudose Fundația Rafael

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iubește România și începe prin a-i iubi oamenii! Voi alerga pentru câțiva dintre oamenii atât de frumoși ai patriei și vă invit să strângem împreună 500 de lei pentru copiii și adulții cu dizabilități asistați cu profesionalism și cu mult drag de Fundația Rafael! 

Fapta bună este cea mai frumoasă declarație de dragoste. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

1 Donații

Cu drag pentru o cauza draga mie !
30 Nov 2023
Gabriela Tudose : Fundația Rafael
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie