Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza Caritabilă

 

Petrica Daniel Carp Fundația Rafael

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La fel ca in fiecare an, aleg sa ma alatur unei cauze speciale, si sa sustin cu mic cu mare niste oameni minunati! Daca vrei si tu sa faci un mic bine sa ii ajutam las profilul meu pentru cursa Povocarea Magurii 2023 in linkul de mai jos.

Va multumesc tuturor! 

Impreună suntem mai puternici! ❤❤❤??????


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

              Fundația Rafael le oferă, de 16 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Petrica Daniel Carp : Fundația Rafael
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza Caritabilă