Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

George Mares Fundația Rafael

36.666666666667% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații
25
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Buna tuturor,

La fel ca si anul trecut voi participa impreuna cu fratele meu la editia din 2022 a Maratonului Montan Rafael editia a VIII-a. Intrucat inscrierea se face pe baza de donatii ma adresez voua cu rugamintea sa sprijiniti aceasta initiativa. Obiectivul este sa reusim sa strangem suma de 500RON, bani care vor merge catre Fundatia Rafael, fundatie care asigura asistență persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi. Misiunea lor este să susțină, să promoveze și să implementeze cele mai eficiente modalități de îngrijire, educație, orientare, formare, integrarea în comunitate, să se preocupe de respectarea drepturilor și de bunăstarea persoanelor cu dizabilități.

Oricat de mic este ajutorul vostru este mai mult decat binevenit pentru cei ce au nevoie de.

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

         Fundația Rafael le oferă, de 15 ani, acces gratuit la terapii copiilor și adulților cu dizabilități. Participă și tu la acest efort, oferind un zâmbet, timp al bucuriei și bănuțul pe care ești dispus să-l dăruiești!

 

Maratonul Montan Rafael a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Gândită ca un eveniment de fundraising în cadrul căruia, atât sportivii de performanță, cât și cei amatori, aleargă și strâng fonduri de dragul copiilor și adulților cu dizabilități, competiția a crescut an de an și a devenit o sursă esențială de susținere morală și financiară a terapiilor de care au atât de mult

 

6 Donații

24 Sep 2022
Mult succes!
22 Sep 2022
22 Sep 2022

Anonymous

50 RON
22 Sep 2022

Iulia B

100 RON
Bafta George 😃
22 Sep 2022
100 RON
22 Sep 2022