Stefan Bucur - Fundația Rafael

Fundatia Rafael are nevoie de tine!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
200 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Conceput ca un eveniment sportiv-caritabil, Maratonul Montan Rafael se află în acest an la cea de-a VII-a ediție. Peste 500 de alergători sunt așteptați la poalele Măgurii Codlea, în data de 16 octombrie 2021, pentru a lua startul în cele 4 curse destinate adulților: 5 km, 12 km, semimaraton și maraton. De asemenea, fiind încă un an pandemic, am rezervat, pentru cei care doresc să alerge pe trasee alese de ei înșiși, la ore care le sunt pe plac, în cadrul cursei virtuale. Unii pot alerga 5 km, alții chiar pot depăși suta de km. Fiecare după antrenamentul de care au avut parte până în prezent. Noi ne bucurăm pentru fiecare pas făcut de ei, pentru sănătatea fizică și psihică. Indiferent că iau startul din locul de baștină al Maratonului Montan Rafael, adică din Maialul Municipiului Codlea, ori de oriunde altundeva, pe toți alergătorii îi însuflețește cauza pentru care aleargă: asigurarea accesului gratuit al copilașilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare. De dragul oamenilor minunați care au nevoie de sprijin, iată-ne în al șaptelea an magic în care mii de kilometri vor fi parcurși pe poteci montane și nu numai, sute de alergători și de donatori punând suflet, resurse fizice și/sau financiare, multă, multă bucurie și drag nesfârșit de om. Astfel, cei aproximativ 100 de beneficiari ai proiectului vor avea în continuare șansa de a primi sprijin specializat, fără grija că acesta le va sărăci familiile. Cei care doresc să afle cât mai multe despre competiție și despre cauză, despre cum pot îmbina în mod fericit sportul și caritatea, pot accesa link-ul:

https://www.fundatiarafael.org/maraton


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Maratonul Montan Rafael 2021

Conceput ca un eveniment sportiv-caritabil, Maratonul Montan Rafael se află în acest an la cea de-a VII-a ediție. Peste 500 de alergători sunt așteptați la poalele Măgurii Codlea, în data de 1

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!