Alerg 42KM! Am nevoie si de tine pentru a putea ajuta persoanele cu dizabilitati!

 

Cristian Mares Fundația Rafael

26% Complete
130 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Salutare tuturor,

Am ales sa particip in acest an la Maratonul Montan Rafael 42Km si astfel am ales sa sustin Fundatia Rafael din Codlea.

Cauza pentru care strâng fonduri in acest an este una pentru asigurarea accesului gratuit la terapii al copiilor și adulților cu dizabilități.

Precum știm cu toții sau măcar intuim, dizabilitatea presupune o luptă continuă, un constant și intens antrenament fizic, psihic și moral. Terapiile corective, programele de dezvoltare cognitivă, afectivă, de creștere a autonomiei personale, activitățile de consiliere și de încurajare a socializării și a integrării școlare și/sau socio-profesionale necesită mult efort și sunt și foarte costisitoare. Noi ne străduim de peste 14 ani să le oferim gratuit astfel de servicii copiilor și adulților cu dizabilități.

Aproximativ 100 de copii și de adulți cu dizabilități identifică împreună cu noi sensuri noi și trăiesc bucurii simple zi de zi.

Acestea fiind spuse orice suport din partea voastra este de mare valoare pentru cei care zi de zi se confrunta cu dizabilitati.

Daca vreti sa aflati mai multe va invit sa petreceti cateva momente pe pagina Fundatiei Rafael pentru a afla mai multe despre misiunea acestei fundatii utilizand urmatorul link :  https://www.fundatiarafael.org/servicii/centrul-de-zi-copii/

Va doresc o zi frumoasa si spor in toate! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Anul 2021 este un an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile să nu se piardă prin neexersare.

Conceput ca un eveniment sportiv-caritabil, Maratonul Montan Rafael se află în acest an la cea de-a VII-a ediție. Peste 500 de alergători sunt așteptați la poalele Măgurii Codlea, în data de 16 octombrie 2021, pentru a lua startul în cele 4 curse destinate adulților: 5 km, 12 km, semimaraton și maraton. De asemenea, fiind încă un an pandemic, am rezervat, pentru cei care doresc să al

 

2 Donații

Donatie Rafael

100 RON
28 Sep 2021
27 Sep 2021