Paul Năoian - Fundația Rafael

Am ales să alerg pentru cursa virtuală 24h și sper să pot alerga 100km.

Nu sunt în cea mai bună formă pentru că în luna Martie am fost operat și acum încerc să revin, acum am un scop, acela de a ajuta copiii cu dizabilități.

Sunt sigur că împreună vom duce această cursă până la capăt !

Mai jos aveți câteva detalii despre fundația Rafael.

Fundația Rafael este o organizație non profit, înființată în 2007 printr-un efort comun olandez-român, care a apărut din nevoia comunității de a asigura asistență persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi. Misiunea fundației este să susțină, să promoveze și să implementeze cele mai eficiente modalități de îngrijire, educație, orientare, formare, integrarea în comunitate, să se preocupe de respectarea drepturilor și de bunăstarea persoanelor cu dizabilități.

Paul

24 May 2021