Paul Năoian - Fundația Rafael

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

205 RON Donatii stranse
41% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să alerg pentru cursa virtuală 24h și sper să pot alerga 100km.

Nu sunt în cea mai bună formă pentru că în luna Martie am fost operat și acum încerc să revin, acum am un scop, acela de a ajuta copiii cu dizabilități.

Sunt sigur că împreună vom duce această cursă până la capăt ! 

Mai jos aveți câteva detalii despre fundația Rafael.

Fundația Rafael este o organizație non profit, înființată în 2007 printr-un efort comun olandez-român, care a apărut din nevoia comunității de a asigura asistență persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi. Misiunea fundației este să susțină, să promoveze și să implementeze cele mai eficiente modalități de îngrijire, educație, orientare, formare, integrarea în comunitate, să se preocupe de respectarea drepturilor și de bunăstarea persoanelor cu dizabilități.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Andurant Sprint Rafael ~ 2021

Andurant Sprint Rafael este un eveniment sportiv care îți dă posibilitatea de a fi, în același timp, un atlet și un galantom, adică un om care oferă cu multă eleganță, alergând cu drag. Su

2 Donatii

Paul

55 RON
24 May 2021

Anonymous

150 RON
18 May 2021