Maria Prodan - Fundația Rafael

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

105 RON Donatii stranse
52.5% Complete
200 RON Target
2 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 22 Mai 2021 voi alerga si sprijini Fundatia Rafael Codlea care ofera copiilor si adultilor cu dizabilitati ingrijiri specializate, programe educative si de socializare.

Intr-o lume in care poti alege sa fi orice, alege sa fii bun!

Doneaza si tu pentru pentru acesti oameni minunati.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Andurant Sprint Rafael ~ 2021

Andurant Sprint Rafael este un eveniment sportiv care îți dă posibilitatea de a fi, în același timp, un atlet și un galantom, adică un om care oferă cu multă eleganță, alergând cu drag. Su

2 Donatii

Run Forest
20 Apr 2021

Anonymous

30 RON
19 Apr 2021