Andrei Moga - Fundația Rafael

Susțin cu drag cauza Fundației Rafael

380 RON Donatii stranse
38% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca în fiecare an, mă bucur să fiu din nou alergător al cauzei Fundației Rafael.

Mi-am propus din nou să alerg, iar voi, oameni dragi, să donați susținând această cauza frumoasă. Datorită bunătății voastre, 100 de copii și adulți vor beneficia în continuare de terapiile atât de necesare creșterii si dezvoltării lor.

Vă mulțumesc ca sunteți alături de mine și alături de ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Andurant Sprint Rafael ~ 2021

Andurant Sprint Rafael este un eveniment sportiv care îți dă posibilitatea de a fi, în același timp, un atlet și un galantom, adică un om care oferă cu multă eleganță, alergând cu drag. Su

3 Donatii

Anonymous

150 RON
Felicitări Andrei !!!
09 May 2021
Il sustin pe amicul meu Andrei Moga!
09 May 2021

Anonymous

200 RON
Felicitari pentru implicare!🐊
25 Apr 2021