Iulian Serban - Fundația Rafael

Bucuria alergării pt Fundația Rafael

501 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

An de an, alerg cu bucurie pentru Fundația Rafael și cauza minunată pe care aceasta o susține.

Așa cum am mai zis, am învățat că Bucuria Alergării nu mai este doar despre mine și ce-mi aduce mie alergarea, ci este despre minunile pe care le poți face, trăind la maxim această Bucurie.

Voi alerga pe data de 22 mai, testându-mi limitele la o cursa de 24h. Alege să ma susții, donând și contribuind la oferirea de terapii adulților și copiilor cu dizabilități.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Andurant Sprint Rafael ~ 2021

Andurant Sprint Rafael este un eveniment sportiv care îți dă posibilitatea de a fi, în același timp, un atlet și un galantom, adică un om care oferă cu multă eleganță, alergând cu drag. Su

6 Donatii

Anonymous

180 RON
13 May 2021

Miru M

50 RON
12 May 2021

Anonymous

30 RON
07 May 2021

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru gest!
07 May 2021
Cu bucuria solidarității
13 Apr 2021
100 RON
13 Apr 2021