Roxana Kalo - Fundația Rafael

Sunt sportiv Galantom si alerg pentru o cauza draga mie

900 RON Donatii stranse
90% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca anul trecut, imi propun sa alerg pentru Fundatia Rafael, o fundatie aproape de inima mea. Daca iti place sa ajuti oamenii acum este o ocazie potrivita. Poti dona pe aceasta platforma orice suma care va fi directionata pentru terapia copiilor si adultilor de la Fundatia Rafael. 

Haideti sa dam startul faptelor bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii și la programe de dezvoltare cognitivă, psihomotrică și vocațională

Anul 2021 este un alt an special pentru noi toți și mai ales pentru copiii și adulții cu dizabilități. Mai mult decât oricând, ei au nevoie de sprijin, pentru ca abilitățile, exersate cu atât de multă sârguință în toți anii precedenți, să nu se piardă prin neexersare. La fiecare vârstă, dar mai ales la vârstele mici, accesul la terapii este vital și, pentru ca familiile să își permită un astfel de efort, e necesar ca accesul să fie gratuit. Societatea poate face acest lucru pentru persoanele cu dizabilități, prin oamenii ei cei mai buni.

Andurant Sprint Rafael ~ 2021

Andurant Sprint Rafael este un eveniment sportiv care îți dă posibilitatea de a fi, în același timp, un atlet și un galantom, adică un om care oferă cu multă eleganță, alergând cu drag. Su

5 Donatii

Anonymous

150 RON
17 May 2021

Anonymous

200 RON
Faptele bune se fac din suflet. Felicitări 👏👏
29 Apr 2021

Rux

100 RON
🌟🐌🌟
24 Apr 2021

DBV

150 RON
Felicitari pentru implicare! >:D<
07 Apr 2021

Anonymous

300 RON
Multă baftă, Roxana!
07 Apr 2021