Cătălin Nițică - Fundația Rafael

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!

Salutare,

Dragilor, m-am hotărât să fiu alături cauzei Fundației Rafael, să susțin acțiunile lor de a ajuta persoanele cu dizabilități. Iulia beneficiază de acest ajutor, mai jos ne descrie ce înseamnă pentru ea, centrul social:

"...este locul în care am învățat să-mi depășesc limitele și din care după o zi plină de provocări, mă întorc cu zâmbetul pe buze..." IULIA

Eu nu depășesc limitele prin acțiunea mea, vreau doar ca zâmbetul Iuliei și al colegilor ei (2-65 ani) să fie mereu prezent pe chipurile lor, iar pentru aceasta, au nevoie de ajutorul nostru al tuturor, fiecare dintre voi puteți contribui pe pagina mea de fundraiser cumpărând distanța în kilometri pe care doriți ca eu să o alerg pentru ei. Pentru început sunt 250 km, pe care sunt dispus să îi dublez în cazul în care susținerea voastră va depăși această distanță.

Crăciunul meu, Crăciunul nostru: bucurie pentru copiii și adulții cu dizabilități!

Ne apropiem de un Crăciun care pare atipic. Multe dintre bucuriile pe care le-am avut în toți anii trecuți par să fie suspendate. Cu toate acestea, rămâne bucuria supremă: Hristos se naște! Poate că nu vom reuși să colindăm anul acesta, dar putem vesti Nașterea Lui oferindu-le tuturor dragostea noastră și fiicele ei: empatia, dăruirea, suportul fizic și emotional.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!