Ana . - Fundația Rafael

Sunt Sportiv Galantom pentru persoanele speciale!

Sunt sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!

Crăciunul meu, Crăciunul nostru: bucurie pentru copiii și adulții cu dizabilități!

Ne apropiem de un Crăciun care pare atipic. Multe dintre bucuriile pe care le-am avut în toți anii trecuți par să fie suspendate. Cu toate acestea, rămâne bucuria supremă: Hristos se naște! Poate că nu vom reuși să colindăm anul acesta, dar putem vesti Nașterea Lui oferindu-le tuturor dragostea noastră și fiicele ei: empatia, dăruirea, suportul fizic și emotional.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!