Alerg pentru Fundația Rafael si oamenii speciali din Codlea

 

George Vlada Fundația Rafael

74% Complete
370 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații

Din 2007, oameni cu suflet sunt alaturi de cei mai speciali dintre noi din Codlea si imprejurimi cu ajutorul Fundatia Rafael Codlea.

Voi alerga la Marafon Rafael pentru fundatiarafael.org/

Aici este povestea Fundatiei Rafale: video de prezentare.

Povestea maratonului:

"În urmă cu 6 ani a răsărit ideea de a organiza la poalele Măgurii o competiție sportiv-caritabilă la al cărui start să se adune oameni care cred în caracterul altruist al sportului. Așa a apărut Maratonul Montan Rafael, un concurs al binelui, unde învingători suntem cu toții. Treptat-treptat, competiția a crescut, grație bucuriei cu care alergătorii ne-au oferit feedback de mare folos. Am ajuns ca o mare familie de oameni care iubesc dăruirea și muntele. Deși acest an este unul atipic, nebun chiar, maratonul va continua. E drept, ne va fi dor de atmosfera caldă și prietenoasă cu care ne-au obișnuit oaspeții noștri și de unii ne va fi dor, așa cum bunicilor le este dor de mulți dintre cei mai apropiați membri ai familiei în aceste zile, căci nu-i pot vizita cu toții, dar îi sună și le spun cât le sunt de dragi și ce au mai făcut."

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea programelor de stimulare a motricității destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

              Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
Na mă, na, să ai și tu de-un concurs!
17 Oct 2020
30 RON
17 Oct 2020

Anonymous

40 RON
Bafta!
16 Oct 2020

Anonymous

55 RON
Hai pui, pui, pui!
13 Oct 2020

Anonymous

30 RON
12 Oct 2020
12 Oct 2020

Anonymous

35 RON
12 Oct 2020

Anonymous

30 RON
12 Oct 2020