Alerg pentru Rafael primul meu maraton

 

George Moldovan Fundația Rafael

62.5% Complete
625 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

În bunul meu obicei, iar mă bag la o curse mult mai lungă decât ce am mai făcut până acum, ca să te invit să donezi mai mult decât ți-ar fi primul gând.

De alergat alerg singur, dar asta era cea mai recentă poză și fata oricum e mai faină decât mine, deci poate te convinge ea să donezi pentru Rafael.

Lăsând gluma, cred tare că nu existăm ca comunitate decât atunci când integrăm, fără a judeca, fiecare om ce se naște pe planeta asta. Asta face Fundația Rafael și te invit să-i sprijinim împreună.
Eu promit să onorez donația ta făcând ce n-am făcut niciodată: duc până la capăt o alergare de 42 km în teren accidentat.

Hai cu mine în povestea asta și ne-om bucura împreună la final!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea terapiilor ocupaționale destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani

 

7 Donații

Faptele noastre sunt urmarile conștiinței noastre.
22 Oct 2020

Ioana N

75 RON
Vânt în pânze!
14 Oct 2020
100 RON
Fiecare nebunie frumoasă are un început 😊
12 Oct 2020

Horia

50 RON
Păstrează steagul sus!!!
12 Oct 2020

Tinita Croitoru

150 RON
Bucurie in alergare!
06 Oct 2020

Anonymous

100 RON
Impreuna ne e mai bine tuturor.
06 Oct 2020
05 Oct 2020