Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Rafael Oprisanu Fundația Rafael

100% Complete
255 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
5
Donații

Maine, 17 octombrie voi alerga la cea de-a VI-a ediție a Maratonului montan Rafael, la cursa de 21 km. Scopul meu este de a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități care beneficiază de terapie gratuita în cadrul centrului de zi al fundației Rafael.

Fiecare din voi mi se poate alătura printr-o donație și împreună putem sprijini fundația Rafael pentru acordarea serviciilor tuturor persoanelor cu dizabilități care beneficiază de terapie gratuita în cadrul centrului de zi. 

Împreună putem contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități. Eu voi alerga mâine, iar voi ma puteți susține printr-o donație. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea programelor de stimulare a motricității destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

              Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste

 

5 Donații

55 RON
Zboara porumbelule, zboara! 😜
23 Oct 2020

Anonymous

40 RON
17 Oct 2020

Anonymous

100 RON
17 Oct 2020
17 Oct 2020

Anonymous

30 RON
felicitari
16 Oct 2020