Sunt sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Eugen Floarea Fundația Rafael

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Bun găsit,

Cu toții suntem afectați astăzi de ceea ce până anul trecut, putea fi doar un scenariu de film.

Covid a venit peste o groază de alte nevoi și situații din societatea noastră. Cred că astăzi, responsabilitatea socială este și mai importantă.

Pe 17 octombrie voi participa la maratonul montan organizat de Fundația Rafael.

Participarea mea are și un scop umanitar, strângere de fonduri pentru ca gratuitatea terapiilor acordate copiilor și adulților cu dizabilități din Fundația Rafael să poată continua. În acest centru vin aproximativ 100 de persoane, de la copii de 2 ani până la adulți de 65 de ani. Sunt persoane, cu dizbilități mentale și fizice, care săptămânal participă la terapii ocupaționale, mișcare și activități în aer liber.

Donația mea personală este de 200 lei și oricine dorește să doneze, orice fel de sumă, o poate face prin intermediul platformei Galantom.

Maratonul se va desfășura cu numar de participanți redus și cu toate normele de distanțare socială, necesare realității de astăzi. Nu se va alerga în grup, niciun moment din competiție.

Particip la aceasă acțiune de 3 ani, dar anul ăsta simt că fiecare ajutor e și mai prețios

Îți mulțumesc pentru orice fel de donație dar  și pentru implicarea în orice alt proiect social din România.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Finanțarea terapiilor ocupaționale destinate copiilor și adulților cu dizabilități.

           Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani

 

3 Donații

Agu

50 RON
11 Oct 2020

Anonymous

150 RON
11 Oct 2020
10 Oct 2020