Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

George Săvulescu Fundația Rafael

42% Complete
210 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Îmi plac toate luptele cele drepte, dar, mai presus de toate, iubesc lupta pentru binele oamenilor. Rafael este una dintre cauzele care merită cu adevărat tot efortul, așa că voi fi Andurant până la capăt :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță.

Andurant Sprint Rafael este o competiție sportivă caritabilă, organizată de Fundația Rafael. Anul acesta are loc cea de-a doua ediție, însă pentru că încă nu este permis să ne întâlnim fizic, am decis să organizăm un Andurant de la Distanță. Așadar, te poți înscrie gratuit ca fundraiseri-alergători, accesând link-ul: https://andurantsprint.fundatiarafael.org/ și completând

 

3 Donații

Marian Săvulescu

30 RON
multă sanatate
05 Jun 2020
28 May 2020
Astept cu nerăbdare să alergam împreună la următorul semimaraton Rafael.
27 May 2020