Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Alexandru Costin Sima Fundația Rafael

100% Complete
510 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță.

Andurant Sprint Rafael este o competiție sportivă caritabilă, organizată de Fundația Rafael. Anul acesta are loc cea de-a doua ediție, însă pentru că încă nu este permis să ne întâlnim fizic, am decis să organizăm un Andurant de la Distanță. Așadar, te poți înscrie gratuit ca fundraiseri-alergători, accesând link-ul: https://andurantsprint.fundatiarafael.org/ și completând

 

6 Donații

19 Jun 2020
18 Jun 2020

Abi

250 RON
28 May 2020

Cristina Cabel

75 RON
24 May 2020

Anonymous

30 RON
24 May 2020
24 May 2020