Pe 20 iunie alerg pentru fundatia Rafael

 

Sorin Dosinescu Fundația Rafael

88% Complete
440 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Anul trecut am participat la Maratonul Montan Rafael si am avut surpriza sa primim medalii handmade foarte frumoase, facute in atelierul fundatiei, de catre persoanele pentru care este organizata aceasta strangere de fonduri.

Fundatia Rafael este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit, care sustine, promoveaza si implementeaza cele mai eficiente modalitati de ingrijire, educatie, orientare, formare si integrare in comunitate, care se preocupa de respectarea drepturilor si bunastarea persoanelor cu dizabilitati din Codlea si din imprejurimi.

Am ales sa ma alatur initiativei fundatiei Rafael de a strange fonduri pentru terapia copilasilor si adultilor cu dizabilitati. Astfel datorita faptului ca sunt iubitor al naturii si sportului, imi doresc sa imbin caritatea cu sportul alergand alaturi de 1 sau 2 prieteni, un traseu montan de aproximativ 45 de km. Alergarea va incepe pe 20 iunie la ora 9.

Ajuta-ne sa sustinem aceasta cauza si doneaza pentru a facilita accesul la terapie, al copilasilor si adultilor cu dizabilitati!

#alergpentrurafael 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

O modalitate esențială de a contribui la finanțarea acestor terapii este aceea de a organiza competiții sportive caritabile. O astfel de competiție este Andurant Sprint Rafael, un foarte îndrăgit concurs de alergare montană. Aflat la cea de-a doua ediție, în acest an Andurantul se mută în online și la distanță.

Andurant Sprint Rafael este o competiție sportivă caritabilă, organizată de Fundația Rafael. Anul acesta are loc cea de-a doua ediție, însă pentru că încă nu este permis să ne întâlnim fizic, am decis să organizăm un Andurant de la Distanță. Așadar, te poți înscrie gratuit ca fundraiseri-alergători, accesând link-ul: https://andurantsprint.fundatiarafael.org/ și completând

 

7 Donații

Aștept poza cu “medalia”
14 Jun 2020

Cristian ALERG în PC

30 RON
Hai Sorine! Îți fac cu mâna din Piatra Craiului
13 Jun 2020
100 RON
Succes!
05 Jun 2020
Mult succes!
05 Jun 2020

Dorin

100 RON
05 Jun 2020

Anonymous

75 RON
Bravo, Sorin!
05 Jun 2020

Anonymous

75 RON
05 Jun 2020