Fundația Rafael

Fundația Rafael

Alerg 10 kilometri la Maratonul Montan Rafael pentru finanțarea programelor de dezvoltare cognitivă și de integrare socială destinate copiilor și adulților cu dizabilități

Dată: 17 October 2020
              Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a spriji
[ Show more ]

41

Galantomi:

164

Donații:

12,145 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

              Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani se străduiește să asigure acces gratuit la programe de dezvoltare cognitivă și de integrare socială pentru cât mai multe astfel de persoane.

              În cadrul competiției există mai multe probe, dintre care una este de 10 km. Este destinată tuturor celor care au deja măcar un pic de experiență în ale alergării și care își doresc să depună efort și să strângă bănuți pentru acestă cauză nobilă.

              Cei care doresc să alerge 10 km de dragul unor oameni minunați, o pot face accesând link-ul https://maraton.fundatiarafael.org/ , înscriindu-se în competiție prin completarea formularului de pe site și apoi făcându-și un profil de galantom, prin intermediul căruia să strângă cât mai mulți bănuți pentru asigurarea gratuității programelor de dezvoltare și de integrare oferite copiilor și adulților care au nevoie de ele. Apoi, în data de  17 octombrie 2020, în intervalul orar 5-22, vor parcurge 10 km în alergare și îi va înregistra cu ajutorul unei aplicații de alergare. Traseul e la libera alegere a alergătorilor și viteza la fel. Totul e să termine cursa, să ne trimită link cu înregistrarea de pe aplicație și fotografii.

De asemenea, pentru a fi considerat finisher și a intra și în cursa pentru cel mai bun fundraiser, fiecare galantom trebuie să adune pentru proiect minimum 200 de lei. Finisherii primesc prin poștă tricoul competiției, o medalie realizată în Atelierul Rafael și un kit consistent.

Dacă sportul este un medicament pentru trup și pentru minte, caritatea este leac pentru suflet, așa că nu ezita să fii galantom pentru cauza Rafael!