Fundația Rafael

Fundația Rafael

Alerg 21 de kilometri la Maratonul Montan Rafael pentru finanțarea programelor de stimulare a motricității destinate copiilor și adulților cu dizabilități

Dată: 17 October 2020
              Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a spriji
[ Show more ]

30

Galantomi:

130

Donații:

9,533 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

              Aflat la cea de-a 6 ediție, Maratonul Montan Rafael este o competiție de alergare caritabilă, concepută pentru a sprijini financiar activitățile destinate creșterii calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități. Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală care și-a asumat această sarcină la poalele Muntelui Măgura și care de peste 13 ani se străduiește să asigure acces gratuit la terapii pentru cât mai multe astfel de persoane. Terapiile motricității sunt extrem de utile, pentru că ele stau la baza dezvoltării generale a persoanei, inițiază dezvoltarea psihică și permit o mai mare mobilitate și creșterea autonomiei omului.

              În cadrul competiției există mai multe probe, dintre care una este de 21 km. Este destinată tuturor celor care au deja experiență în alergarea de anduranță și care își doresc să utilizeze ceea ce au dobândit pentru a se pune în slujba semenilor.

              Cei care doresc să alerge 21 km de dragul unor oameni minunați, o pot face accesând link-ul https://maraton.fundatiarafael.org/ , înscriindu-se în competiție prin completarea formularului de pe site și apoi făcându-și un profil de galantom, prin intermediul căruia să strângă cât mai mulți bănuți pentru asigurarea gratuității programelor de stimulare a motricității oferite copiilor și adulților care au nevoie de o cât mai bună mobilitate fizică și psihică. Apoi, în data de  17 octombrie 2020, în intervalul orar 5-22, vor parcurge 21 km în alergare și îi va înregistra cu ajutorul unei aplicații de alergare. Traseul e la libera alegere a alergătorilor și viteza la fel. Totul e să termine cursa, să ne trimită link cu înregistrarea de pe aplicație și fotografii.

De asemenea, pentru a fi considerat finisher și a intra și în cursa pentru cel mai bun fundraiser, fiecare galantom trebuie să adune pentru proiect minimum 200 de lei. Finisherii primesc prin poștă tricoul competiției, o medalie realizată în Atelierul Rafael și un kit consistent.

Dacă sportul este un medicament pentru trup și pentru minte, caritatea este leac pentru suflet, așa că nu ezita să fii galantom pentru cauza Rafael!